Меню
Количка

Полезно RSS Feed

14 юли Фарове с лупи и/или рефлекторни фарове
admin 0 2048
В развитието на автомобилната технология се появяват все по-нови и иновативни функции, които подобряват безопасността и комфорта на шофьорите. Една от най-важните компоненти на автомобилите са фаровет..
11 юли Mото LED осветление
admin 0 720
Моторното осветление претърпява значителни промени в последните години . Технологичният напредък доведе до въвеждането на LED светлини, които заместват по-старите халогенни крушки. Тези нови технологи..
11 юли LED при Камионите
admin 0 444
Фаровете, дневните светлини и светлинните ленти гарантират, че камионите са видими и разпознаваеми на пътя, което помага за предотвратяване на инциденти и повишаване на безопасността на всички участн..
17 юни LED пред Ксенон
admin 0 548
Предимствата на LED пред ксенон лампите са много, макар, че са съвсем различни технологии за осветление в автомобилната индустрия. При всички случаи и двете предлагат по-добро осветление в сравнение ..
17 юни RGB ленти - Места за поставяне
admin 0 402
RGB лентите може напълно да променят атмосферата във вътрешността на вашата кола. RGB лентите добавят уютен, персонален и съвременен/модерен вид на автомобила. С множеството си възможности за цветни..
24 март ЛЕД КРУШКИТЕ ЗА ВИДОВЕТЕ ФАРОВЕ
admin 0 3148
Има два основни вида, масово използвани автомобилни фарове - Рефлекторни /използвани още от началото на автомобилостроенето/ и Фарове с лупи - които са по-модерни и използват леща за насочване на свет..
24 март КАК ДА ПРОВЕРИМ ЗАЩО СВЕТИ ЛАМПАТА НА ДВИГАТЕЛЯ СЪС СМАРТФОНА СИ? Copy
admin 0 798
Да превърнем телефона си във OBD 2 скенер вече не е толкова трудно. Буквално за по-малко от 5 минути можем да открием и разрешим проблема, активирал индикаторната лампа за двигателя на таблото.Можем д..
24 март РЕГУЛИРАНЕ НА ЛЕД ФАРОВЕ
admin 0 1134
Ако се чудите как да регулирате фаровете на вашия автомобил, то тук може да намерите отговор на някой от въпросите, които си задавате. Регулирането на позицията на фаровете е сравнително лесен, но мно..
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)