Меню
Количка

За Нас

Производство и дизайн на качествени продукти за Вашият автомобил. Богат асортимент от Автомобилни осветителни тела, Авто Аксесоари и всичко нужно за вашето комфортно шофиране. Постоянно добавяме и обновяваме актуалните модели от продуктите. Поддържаме в постоянна наличност аксесоарите, нужни за безпроблемния и лесен монтаж.

Следим за високото качество при възможно най-ниската цена!

Всички снимки в магазина са на реалните продукти /тези, които ще получите при доставката. Продуктите са налични в нашия склад и се грижим да достигнат до Вас бързо и на време. Работим с двата основни куриера в България - Спиди и Еконт. Като и при двата доставчика, продукта е при вас още на следващия ден.

Безплатна Консултация и Монтаж 

Ако имате нужда от коректен и доказан доставчик на качествени продукти за вашия автомобил. Не се колебайте да се регистрирате при нас и да се възползвате от специалните условия при пазаруване, достъпни само за редовните ни клиенти. Чрез регистрацията получавате постоянен достъп до предишни поръчки, плащания, любими продукти... и не на последно място специалните ни цени и оферти!

Влезте  /  Регистрирайте се